Sprogstyring - Produktinformationer til forskellige markeder

<!--@Item.ImageAltText-->

Er oversættelse og sprogstyring en del af din hverdag, og har du brug for at gemme data på flere sprog? Så er Perfion det helt rigtige valg. Sprogstyring er standard i Perfion, hvilket betyder, at data kan indtastes på alle de sprog, som virksomheden ønsker at understøtte.

Da Perfions sprogstyring er dynamisk, kan nye sprog tilknyttes løbende i takt med virksomhedens internationale ekspansion.

Med Perfion bliver oversættelse til andre sprog let. Oversæt dine tekster til engelsk og tysk, og gem de forskellige sprogversioner i ét og samme skærmbillede - lettere bliver oversættelse ikke. Perfions sprog og dine oversættelser / sprogvarianter vises parallelt så brugeren har det samlede overblik over sprogtekster og oversættelser.

Sprog og sprogstyring kan opsættes på feltniveau, så numeriske data ikke skal genindtastes på flere sprog. Dette giver en effektiv oversættelsesproces og sprogstyring, da brugeren kun skal tage stilling til relevante data.

Sprogstyring af udskrifter

Når data skal publiceres fra Perfion, bestemmer du selv sprogversionen. Via Perfions udskriftsmenu vælges udskriftssproget, hvorefter Perfion automatisk genererer udskriften på det ønskede sprog.

Sprogstyring i Microsoft DynamicsTM (Axapta og Navision)

Perfion kan benyttes som selvstændig applikation, men kan også integreres i ERP systemerne Microsoft Dynamics (AX eller NAV). Alle Perfions funktioner, og dermed også sprogstyringen, bliver en del af Microsoft Dynamics, når Perfion integreres. ERP brugerne får således mulighed for at vedligeholde data på forskellige sprog uden at skulle forlade ERP systemet.