Her finder du tips og tricks til dit daglige arbejde i Perfion.
Har du andre udfordringer i Perfion, så er du altid velkommen
til at kontakte os og få sparring og hjælp til Perfion.

Autogrowth - Database

Autogrowth kan give Perfion performance problemer

Perfion kører på en Microsoft SQL database, der som standard har Autogrowth parameter sat til 1MB. Autogrowth er måden databasen fordeler disk plads til sig selv, når den nærmer sig den tildelte størrelses øvre grænse.

Hvis Autogrowth parameteret er sat til en værdi, der ikke harmonerer med størrelsen på indholdet i Perfion, er konsekvensen at database systemet konstant bruger sine ressourcer til at ekspandere sig selv. Det kan medføre et unødvendig load på serveren, som kan føre til performance problemer i Perfion.

Vores anbefaling er at evaluere hvilken Autogrowth parameter værdi der passer bedst til jeres system setup. I evalueringen bør indgå forholdet mellem den nuværende størrelse på PIM databasen og den fremtidige størrelse, sammenholdt med Autogrowth metode og nøgle værdien. Dette er forskelligt for alle virksomheder i alle brancher så der er ingen rigtig måde at gøre det, - det skal gøres efter behovet i din virksomhed.

Beslut om det giver mening at sætte Autogrowth til at øge størrelsen i procent eller Megabytes. Det giver mening at forøge i procent, hvis PIM databasen er meget stor.

Autogrowth parameteret kan findes i Microsoft SQL Server Management Studio ved at højreklikke på  Perfion database -> select "Files" > find "Autogrowth / Maxsize" knappen.

Se nedenstående skærmfoto:

<!--@Item.ImageAltText-->

Compare products

<!--@Item.ImageAltText-->

Sammenlign produkter i Perfion

I Perfion er der en mulighed for at udvælge to produkter og så få et hurtigt overblik over forskellene ved at sammenligne dem direkte. Du får har mulighed for at kopiere indhold direkte imellem dem.

Vi har lavet en video der viser hvordan.
 
Se video  

Formular Fields Editor

<!--@Item.ImageAltText-->

Ny editor til Perfions Formular Fields

Perfion introducerede for noget tid siden den, i vores optik, geniale funktionalitet kaldet Formular Fields, altså hvor man ved hjælp af en formel kan generere indholdet af et felt. Det kan eksempelvis være en metadata beskrivelse der sammensættes af produkt navn og forskellige andre produkt features blandet med "blød" tekst, som til sammen giver den helt rigtige og 100% korrekte produktbeskrivelse til hjemmesiden.

I den første version af Formular Fields krævede det at brugeren kunne huske det unikke navn på den feature, som der skulle refereres til. Det behøver man nu ikke længere da Perfion har tilføjet en Formular editor, som gør det meget nemmere at konstruere den rigtige formel til et felt.
I videoen viser vi hvordan den virker.

PS. Husk at en formel kan nedarves!
 
Se video  

Formular funktion

<!--@Item.ImageAltText-->

Formular funktion i Perfion

Videoen er produceret af Perfion.

Gem og genbrug søgninger

<!--@Item.ImageAltText-->

Gem og genbrug søgninger i Perfion

Videoen er produceret af Perfion.

Genveje i Perfion

<!--@Item.ImageAltText-->

Genveje i Perfion

I Perfion er der indlagt en del genveje som gør arbejdet med systemet nemmere og hurtigere.
I videoen viser vi hvor og hvordan listen med genveje findes frem.
 
Se video  

Håndtering af billeder

<!--@Item.ImageAltText-->

PIMMEDIA - Billed håndtering i Perfion

Videoen er produceret af Perfion.

InDesign plug-in

<!--@Item.ImageAltText-->

Adobe InDesign plug-in til Perfion

Alle Perfions produkt informationer kan findes direkte i InDesign ved brug af et plug-in. På den måde kan man være sikker på at man bruger de senest opdaterede produktinformationer i sit InDesign dokument. Man slipper altså for at indtaste og validere de tekster og billeder man arbejder med i InDesign, så fokus kan holdes på design og layout.

Hvis produkt informationerne opdateres i Perfion, efter man har startet arbejdet med sit InDesign dokument, så kan de nye informationer nemt synkroniseres ind, uden at det går ud over design og layout.

Videoen er lavet af Perfion, hvor integrationen til InDesign demonstreres.

Se video  

Konvertering af værdier

<!--@Item.ImageAltText-->

Konvertering af værdier i Perfion

Videoen er produceret af Perfion.

Logging i Perfion

<!--@Item.ImageAltText-->

Logging i Perfion - Hvem ændrer hvad, hvornår?

PerfionLogs er et add-on modul til Perfion, som kan logge og vise hvilke ændringer der er foretaget på i de forskellige features man har på sine produkter. 

Modulet består af to dele. Den ene del er et Windows program, hvor man kan filtrere og sortere på forskellige måder, og hvor man kan få et overblik over ændringer sket på samtlige produkter indenfor en given tidsperiode, Den anden del en Perfion rapport, som gør det hurtigt og nemt for en bruger at se alle de ændringer der er sket på et givent produkt. 
 
 
Se video  

Mediehåndtering i Perfion

PIMMEDIA - Mediehåndtering i Perfion

Vi har på det seneste fået mange forespørgsler på at vise hvordan man kan håndtere processen omkring forskellige medietyper f.eks. billeder, helt fra forespørgsel til oprettelse og publicering.

Det vil vi naturligvis gerne, og vi er endda gået skridtet videre så det ikke kun er processen vi viser, men også et eksempel på hvordan billeder kan publiceres til et webbaseret mediecenter, vi kalder PIMMEDIA.

PIMMEDIA giver kunder og samarbejdspartnere mulighed for at levere og bruge medie data, som en self-service portal der hænger direkte sammen med Perfion.

Et mediecenter har ofte stor værdi for virksomheder, som på den måde kan tilbyde deres kunder og samarbejdspartnere en self-service platform hvor de selv kan søge og downloade det materiale de skal bruge. Det bruges også som en løsning til de interne medarbejdere der ikke skal arbejde direkte i Perfion, det giver en hurtig og brugervenlig adgang til produkternes medie data.

Medie data kan være billeder der skal bruges af sælgeren i et tilbud, men det kan lige så godt være dokumenter, video, software osv. Pointen er, at det hele styres fra Perfion og det er de samme data der bruges af alle parter.

Metadata i Perfion

<!--@Item.ImageAltText-->

Opdatering af metadata i Perfion

Med Perfion's Formular Fields, er det nemt at lave en masse tekstindhold, og sikre sig at det altid er opdateret, selvom et produkt opdateres.

Se f.eks. hvordan du nemt kan udfylde og opdatere metadata til et website i denne video.
 
Se video  

Swap Relation Direction Tables

<!--@Item.ImageAltText-->

Swap Relation Direction Tables

Videoen er produceret af Perfion.

Søgefunktion

Søgefunktionen "Find" i Perfion

Når man står i et hvilket som helst view i Perfion kan man få adgang til en søge funktion med tastekombinationen CTRL+F.
Så kommer der en søge funktion frem i bunden af billedet, hvor man kan vælge hvilken kolonne der skal søges i og så et fritekst felt til indtastning.
Søgningen fungerer sådan at der søges på ”exact match” hvilket vil sige, at den leder efter en tekststreng der ligner præcist det man indtaster, inklusive mellemrum osv.
Find funktionen søger også på virtuelle produkter.
Se et eksempel her:

Vi vil finde produktet BMW 525i Sedan, først indtastes ”bmw”:

Find i Perfion


Da vi vil finde en bestemt BMW, laver vi nu et mellemrum:

Find i Perfion

Til sidst indtaster vi 525, og allerede ved første 5-tal finder vi produktet:

Find i Perfion

Denne søge funktion virker som sagt i alle views, det gælder også i katalogstrukturer og andre steder.
Husk at den søger efter ”exact match”, dvs. den kan ikke finde nr. 2 ord i et felt, med mindre at man også indtaster ord nr. 1.

Se video af funktionen