Perfion - den mest cost effektive PIM løsning på markedet

<!--@Item.ImageAltText-->

Den ultimative PIM løsning

Perfion er en effektiv PIM(Product Information Management) & PLM(Product Lifecycle Management) løsning til vedligeholdelse og publicering af varedata/produktdata. Siden sin frigivelse på verdensmarkedet har Perfion bevist sin unikke teknologi gennem succesfulde implementeringer med kort payback/ROI på 6 til 14 måneder.

Perfion er således en rigtig god investering, både på kort og lang sigt.

Perfion = 100% produktcentralisering.

Hvad kan Perfion?

Med Perfion får du styr på alle virksomhedens produktdata én gang for alle. ERP data, salgs- og marketingsdata, tekniske data og alle andre former for produktdata kan håndteres af Perfion (billeder, film, præsentationer, katalog- og prislistedata etc.). Der er således ingen begrænsninger. Perfion håndterer alle produktdata, således hele organisationen kan finde alle data ét sted.
 

Perfion kan håndtere alle produkter

Perfion kan håndtere alle produkter uanset kompleksitet. Har dit produkt en kompleks produktstruktur kan denne understøttes af Perfions nedarvningsværktøjer, hvorved der sættes turbo på vedligeholdelsesarbejdet.
 

100% centralisering

Data fra eksterne systemer, som f.eks. ERP data, kan spejles i Perfion. Dette har den store fordel, at alle produktdata bliver samlet ét sted, således 100% centralisering sikres, uden tilgang og publicering hæmmes.
 

Publicer dine produkter, hvor du vil, når du vil

Med Perfion følger en række værktøjer til publicering af produktinformation. Det er således blandt andet muligt at:
Skal andre systemer hente data fra Perfion kan dette ske gennem Perfions standardinterface. Perfion er således den perfekte løsning til professionelle virksomheder med komplekse krav.

<!--@Item.ImageAltText-->

Alle produkternes detaljer og egenskaber styres og vedligeholdes fra Perfion. Perfion understøtter naturligvis også billeder, film og dokumenter. Data fra ERP publiceres let i Perfion via live links og får man data fra leverandører og samarbejdspartnere, så kan de også styres direkte fra Perfion. Herved kan Perfions publiceringsværktøjer bruges til at autogenerere prislister, kataloger og produktblade. Websites, e-Commerce og apps fødes naturligvis direkte med live data fra Perfion. Perfion er en 360 graders produkt løsning der understøtter effektivisering af produktprocesser, og sikrer samtidig at medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere altid har opdateret data. Mange kunder over hele verden har valgt at styre deres data via Perfion. Den primære årsag er naturligvis at Perfion kan håndtere alle data. Det betyder, at du i Perfion kan samle ERP data, billeder, film, dokumenter, software og hvad virksomheden ellers måtte have af data.

En anden afgørende parameter er Perfions mulighed for at vedligeholde produktdata ekstremt effektivt. Det sker blandt andet gennem nedarvning, hvor en rettelse kan slå igennem et helt produkthierarki. En anden funktion er de rolle baseret dataviews, hvor den enkelte bruger hurtigt kan se ønsket data. Mere komplekse sammensatte søgninger kan gemmes som en knap, så brugeren hurtigt og effektivt kan finde helt specielle produkter. En anden vigtig årsag er, at alle data kan sprogdifferentieres dynamisk i Perfion. Man kan lave en template i Perfion og derved bruge de sprogdifferentierede data til at autogenerere produktblade, prislister og kataloger direkte fra Perfion.
 
 

<!--@Item.ImageAltText-->

Når du autogenererer print fra Perfion, har du mulighed for at gemme det som PDF eller et andet filformat, men du kan også skyde det direkte over i Outlook direkte fra Perfion. Har du brug for at se forskellen på to produkter, så findes det let ved at markere de to produkter og bruge ’compare’ funktionen, hvorefter Perfion viser forskellen på de to produkters egenskaber. 

 

I Perfion kan du samle alle data, og det gælder naturligvis også de data som skal bruges på web, tablet og smartphone. Perfion har styr på det lette, men mestrer også alt det svære. Komplekse produkthierarkier opbygges let i Perfion. Hierarkierne kan indeholde billeder, videoer, metadata, og skal der bruges webrapporter, så kan disse også indlægges direkte i webhierarkiet.

I Perfion bliver hele hierarkiet visualiseret på en rigtig god måde, således at man ikke mister overblikket over alle sine data og alle sine niveauer i et komplekst produkthierarki. I store og komplekse produkthierarkier mister man ofte overblikket over hvilke produkter der er tilknyttet til hvilke sektioner i ens produkthierarki. Når man markerer en sektion i Perfion, viser Perfion med det samme hvilke produkter der er tilknyttet til sektionen. Ønsker man at ændre rækkefølgen, så sker det med et klik og de tilknyttede produkter følger selvfølgelig med når man omorganiserer sit webhierarki. 
 
Hos PicoPublish anbefaler vi Perfion til alle vores kunder, da det er vores klare opfattelse, at Perfion er den bedste PIM løsning til prisen.