PIM - Product Information Management

PIM (Product Information Management) er teknologi der er fokuseret på at samle, vedligeholde, optimere og publicere produktinformationer i flere forskellige salgs- og marketingskanaler. Effektiv styring af produktdata er i dag blevet en kæmpe udfordring for mange virksomheder, da alle data i virksomhederne skal differentieres, så de passer til både prislister, kataloger, web, e-Commerce og mobile enheder.

 

  

PIM skaber overblik og nye muligheder

 

PIM er opstået fordi der stilles større og større krav til de informationer og informationstyper der viser og beskriver en virksomheds produkter på flere forskellige salgs- og marketings platforme. Hvis data skal publiceres på forskellige markeder så skal alle data marked-, valuta- og sprog- differentieres. Virksomheder er derfor tvunget til at bruge rigtig mange ressourcer på at vedligeholde og ikke mindst publicere deres produktdata.

 

Det er derfor blevet nødvendigt at have et fleksibelt og skalérbart informations setup, så man målrettet kan nå ud til kunderne og blive den foretrukne leverandør.

Hvis man skal vinde i de forskellige salgs- og marketings kanaler, kræver det berigede og optimerede produktinformationer, og det skal kunne lade sig gøre uden at lægge organisationen ned. Derfor udnytter mange virksomheder nu styrkerne i PIM systemer, fremfor at tvinge alt dette ind i ERP systemet, der er simpelthen langt større rationale i at gøre det på den måde.

Men det betyder selvfølgelig også, at man kan gøre det på en smart og effektiv måde, så der er rigtig mange penge at spare. Det er præcis det, som det dansk producerede PIM system Perfion, det kan.
 

PIM i omnichannel strategien

 

PIM systemerne skal generelt supportere data differentieret på flere forskellige sprog, til flere forskellige markeder og på vidt forskellige medier som print, PDF, websites, webshops, apps, datafeeds til kunder og leverandører og meget andet. 

Alt dette skal håndteres samtidigt med at data kun findes ét sted i én version, så man på den måde sikrer sig det der kaldes "Single Point of Truth", det vil sige at der kun findes ét sæt opdaterede produktinformationer pr. produkt som så bruges mange steder.

Følgende illustration viser den simple tankegang i PIM: Centralisering af data -> Data vedligeholdelse og berigelse -> Publicering til forskellige kanaler

<!--@Item.ImageAltText-->

Perfion

<!--@Item.ImageAltText-->

Perfion - 100% standard PIM system

Den ultimative PIM løsning

Perfion er en effektiv PIM & PLM løsning til vedligeholdelse og publicering af varedata/produktdata. Siden sin frigivelse på verdensmarkedet har Perfion bevist sin unikke teknologi gennem succesfulde implementeringer med kort payback/ROI på 6 til 14 måneder.

Perfion er således en rigtig god investering, både på kort og lang sigt.

Perfion = 100% produktcentralisering.
 

Hvad kan Perfion?

Med Perfion får du styr på alle virksomhedens produktdata én gang for alle. ERP data, salgs- og marketingsdata, tekniske data og alle andre former for produktdata kan håndteres af Perfion (billeder, film, præsentationer, katalog- og prislistedata etc.). Der er således ingen begrænsninger. Perfion håndterer alle produktdata, således hele organisationen kan finde alle data ét sted.

Læs mere om Perfion

 

Produktdatabase

<!--@Item.ImageAltText-->

Den ultimative PIM løsning

Perfion er den ultimative produktdatabase. Du opbygger selv din produktdatabase ved at beskrive dit produkt i Perfion. I takt med at du beskriver dit produkt, opbygger systemet/produktdatabasen sig selv med skærmbilleder, inddateringsfelter, ledetekster og stiller herefter en række værktøjer til rådighed, så du altid hurtigt og effektivt kan vedligeholde dine produkter.

Du skal således ikke bruge en programmør for at lave den perfekte produktdatabase til dine produkter. Uanset om dit produkt er en kuglepen eller satellit, så kan du selv opbygge din produktdatabase med Perfion.

Læs mere om produktdatabase

Mediedatabase

<!--@Item.ImageAltText-->

Din mediedatabase hedder Perfion

Mangler du en medie- og billeddatabase til centralisering af digital grafik, så er løsningen Perfion.

Med Perfion kan billeder, videoer, tegninger, flash og anden digital grafik struktureres og centraliseres.

I Perfions mediedatabase kan du gemme billeder i høj opløsning og har du senere brug for de samme billeder i lav opløsning, kan disse automatisk trækkes ud af Perfions medieserver. Du behøver således kun at gemme ét billede, hvorefter Perfions medieserver leverer billeder til brug for hjemmesider, kataloger og brochurer.

Læs mere om mediedatabase

 

Sprogstyring

<!--@Item.ImageAltText-->

Sprogstyring med PIM

Er oversættelse og sprogstyring en del af din hverdag, og har du brug for at gemme data på flere sprog? så er Perfion det helt rigtige valg. Sprogstyring er standard i Perfion, hvilket betyder, at data kan indtastes på alle de sprog, som virksomheden ønsker at understøtte.

Da Perfions sprogstyring er dynamisk, kan nye sprog tilknyttes løbende i takt med virksomhedens internationale ekspansion.

Læs mere om sprogstyring