Om PicoPublish

<!--@Item.ImageAltText-->

PicoPublish ApS blev grundlagt i slutningen af 2009 af Per Groth. Siden da er virksomheden vokset år for år, og PicoPublish blev i 2015 og 2016 udråbt til Gazelle virksomhed af Greens Analyseinstitut og Børsen.

PicoPublish hjælper virksomheder i alle brancher med at centralisere, strukturere og publicere produktdata. Vi er landets førende konsulenthus med speciale i PIM og PIM systemet Perfion. Vi har strukturerede og effektive leverancer i højsædet.
 

Vi tilbyder hjælp til:

·         Styring af Master Data / Master Data Management

·         Data Governance

·         Implementering af PIM / Perfion

·         Strukturering og optimering af produktdata

·         Centralisering af data

·         Optimeret publicering til web, kataloger, prislister m.v.

·         Professionelle e-Commerce løsninger

·         Værdifulde websites løsninger

·         Opsætning af InDesign med EasyCatalog integration

·         Undervisning i alle implementeringer, løsninger og opsætninger
 

Vi ved at vores kunders tid er dyrebar. Derfor fokuserer vi altid på at holde et højt energiniveau, således implementeringshastigheden er helt i top. Vi har altid fokus på hastigheden i leveranceprojekter, for at sikre at projekterne ikke bliver uoverskuelige og tunge. Dette sker selvfølgelig uden, at vi går på kompromis med kvaliteten. Vores leverancemodel har gentagne gange vist sig at være optimal i forhold til kundernes ressourcer og kapacitet.

Vi sørger for en effektiv implementeringsproces, så vores kunder får et minimalt ressourceforbrug, samt en forbedret bundlinje og konkurrenceevne.

 

Vision

Det er vores vision, at udvikle nye og bedre løsninger til håndtering og publicering af produktinformation, således vores kunder opfatter os som den mest professionelle og kompetente samarbejdspartner.
 

Mission

Det er vores mission, at være den førende PIM leverandør gennem de bedste digitale løsninger til centralisering, administrering og publicering af information.