<!--@Item.ImageAltText-->

Microsoft Dynamics NAV og AX integreret med Perfion PIM

NAV og AX systemerne i Microsoft Dynamics suiten er 100% integreret med PIM systemet Perfion. Det betyder at en NAV eller AX bruger rent faktisk kan åbne Perfion, og dermed få adgang til mange flere produkt informationer, billeder og rapporter, direkte inde fra NAV/AX. Mange brugere ved faktisk ikke at de har fået et nyt system, de har bare fået adgang til en masse ekstra information og funktionalitet.

Perfion er ikke afhængig af andre systemer, da systemet har sin egen brugergrænseflade. Men i PIM systemernes natur samles alle de relevante produktinformationer fra forskellige eksterne kilder, og dermed vises der også altid basis informationer fra ERP systemerne såsom varenumre, priser, produktnavne m.m.. 

PIM til Microsoft Dynamics NAV og AX

Da Perfion er bygget på Microsoft teknologi er der lavet en helt speciel integration til Microsoft Dynamics™ NAV og Microsoft Dynamics™ AX. Det er således muligt at afvikle Perfion direkte fra disse ERP systemer. Perfions skærmbilleder har samme opbygning og design som standardbillederne i Microsoft Dynamics. ERP-brugere opdager derfor ikke, hvornår de skifter til Perfion, hvorved 100% arbejdskontinuitet opnås. Via Perfions standard integration Microsoft Dynamics™, kan alle produktinformationer (billeder, video, dokumenter, prislister, brochurer, datablade, salgstekster på forskellige sprog etc.) fremfindes med et "klik".